Megbékélési és Együttműködési Díj 2014

Megbékélési és Együttműködési Díjat hirdet a Charta XXI Mozgalom, melyet minden évben olyan személynek, vagy közösségnek adományoz, akik Közép-Kelet Európa népei közötti megbékélést, az igaz szót és az egymás felé való nyitottságot szorgalmazzák. A díjra a Megbékélés Chartájának aláírói terjeszthetnek fel jelölteket, aki/akik tudományos, közéleti, művészeti, karitatív, közösségépítő tevékenységével, személyes példamutatásával képviseli a Charta XXI Mozgalom szellemiségét. A „Megbékélési és Együttműködési Díj” Lebó Ferenc: Isten tenyerén című alkotását és egy oklevelet tartalmaz.

A nevezéseket 2013. november 30-ig, e-mailben a honor@chartaxxi.eu címre várjuk egy rövid indoklással együtt. A díj odaítéléséről a Charta XXI Egyesület elnöksége dönt 2014. január 20-áig. Az átadás Budapesten, az áprilisi Jean Monnet est keretében, a sajtó számára is nyilvános keretek között történik. Várjuk a jelöléseket!


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/6/2/62890044-f2a7-4bd3-99b9-601907f23b82/chartaxxi.eu/web/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 261
webmester.sk