Versenyfelhívás

Három éve hirdettük meg a Fogadj szívedbe egy Kárpát-medencei települést akciónkat, amelynek védnökei: Böjte Csaba, Grezsa István, Herczku Ágnes, Szili Katalin, Szvorák Katalin. Itt az ideje, hogy számot vessünk, hová jutottunk. A facebookon zajló korábbi „Ki mit tud?” versenyünkön kétszázan vettek részt, akik 366 települést ismertettek. Ebben a második akcióban 2232 ember vett részt, akik 2657 települést fogadtak szívükbe. Előbbre léptünk tehát. Sokan megértették, amit a felhívás végén írtunk, hogy a részvevők maguk többek lesznek, gazdagodhatnak, miközben nemzeti összetartozás jegyében a térségben élőkkel egyek lehetnek.

Az eddigi eredményeken felbuzdulva most ismét versenyt hirdetünk mindazok számára, kik már vállaltak egy-egy települést, vagy akár ezen felhívás hatására kapcsolódnak be.

Kik vehetnek részt? Akik

  • aláírták a Megbékélés Chartáját (megtehető akár most is ide kattintva)
  • és szívükbe fogadták régiónk egyik települését.

A verseny tárgya: annak bemutatása, hogy milyen kapcsolatban áll a versenyző az általa választott településsel, hogyan alakult a szívbéli barátság.

A versenyző ismertesse

  • a választott település értékeit vagy
  • a kapcsolat révén szerzett tapasztalatait (a kapcsolatfelvétel lehet személyes, telefonos, levél útján történő).

A bemutatás módja lehet

  • mintegy 500 (maximum 1000) leütésnyi hosszúságú, egy vagy két képpel kísért írás vagy
  • fél, maximum egy percnyi videó.

A versenyműveket a „Charta XXI” facebook csoport oldalára kell feltölteni. Egy pályázó az általa szívébe fogadott minden településről küldhet pályázatot, de településenként csak egyet.

A kiértékelést a fenti csoport látogatói végzik, azaz nyerni az a pályázó nyer, akinek a bejegyzése a legtöbb „tetszik” jelzést kapta. Az első három helyezett pénzjutalomban (rendre 50, 30, 20 ezer Ft-ban) részesül, ezen kívül az első tíz könyvjutalmat kap. [A rokonok, ismerősök, barátok felszólítása a tetszésnyilvánításra nem csalás, sőt kívánatos, hiszen a pályázat egyik célja, hogy a Fogadj szívedbe egy Kárpát-medencei település akció híre tovább terjedjen.]

A tetszésnyilvánításokat 2024. május 15-ig lehet gyűjteni, az eredményhirdetésre a Nemzeti Összetartozás Napján kerül sor.

Kapcsolattartás: info@chartaxxi.eu

A versenyt a chartaxxi.eu oldalon hirdetjük meg, a Charta aláírói és a Fogadj szívedbe egy Kárpát-medencei település akcióban résztvevők körlevelet is kapnak. Reméljük, hogy a verseny híre még szélesebb körben is terjed.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/6/2/62890044-f2a7-4bd3-99b9-601907f23b82/chartaxxi.eu/web/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 261
chartaxxi.eu