Surján László: Élő TV adás a Charta XXI rendezvényeiről!
A BonumTV célja, hogy informáljon és szórakoztasson. A jót keresi, és a jót közvetíti, Ferenc pápát követve.  Az első olyan non profit televíziós társaság Magyarországon, amely vállalja a katolikus, keresztény érték közvetítését.

A BonumTV Védnöki Testületének első tagja chartatársunk, Böjte Csaba ferences szerzetes. Ezért aligha véletlen, hogy a Charta XXI Megbékélési Mozgalom és a Bonum televízió egymásra talált. Ennek viszont eddig nem is remélt következménye lett a charta számára. Rendezvényeinkről rendszeres tudósítás, lehetőleg élő közvetítés lesz a Bonum tévében.
Kik láthatják ezeket az adásokat? Akik csak akarják. A BonumTV szerepel a magyarországi kábeltévék kínálatában, vagy másfél millió háztartásban csak meg kell keresni a megfelelő csatornát. De van más lehetőség is, ami számunkra nagyon fontos, hiszen a charta híveinek fele nem Magyarországon él. Ők az interneten nézhetik meg az adást. Erre adott a lehetőség a TV honlapján (bonumtv.hu), regisztrálás után nézhető az adás.
Ám az együttműködés azt is jelenti, hogy a chartaxxi.eu oldal olvasói közösségként regisztráltak. Csak be kell hívni a chartaxx.eu oldalt. Ekkor a következő kép látszik:
2016-04-09 (4)
Ezen a főoldalon az egérrel rá kell kattintani a jobb kézről második helyen a Média szóra. Mutatom:

2016-04-09 (1)

Ennek a kattintásnak meglepő hatása lesz: megjelenik a BonumTV élő adása:

2016-04-09 (2)

Amennyiben pedig a képre is rákattintunk, a teljes képernyőt a TV kép tölti ki. Az adást ebben a beállításban érdemes nézni:
2016-04-09 (3)

Az első adás már most április 13-án lesz: a Megbékélési és Együttműködési Díjátadó Jean Monnet estet élőben követheti a Charta XXI minden barátja, mégpedig bárhonnan, ahol van internet.
Mondanom sem kell, hogy ezzel a Charta hatósugara mennyivel megnövekszik. Remélem azonban, hogy ezeknek a Jean Monnet estéknek a látogatottsága nem csökken, sőt talán növekszik. Csúf dolog lenne stúdiófelvétellé alakítani az együttlétet.
Addig is javaslom, hogy ki-ki próbálja meg megnyitni a BonumTV műsorát. Számunkra megtiszteltetés, hogy ez az adó, amelyik hivatása szerint a jót keresi, és a jót közvetíti, minket jónak tekint. Köszönjük a bizalmat és remélhetőleg rá fogunk szolgálni.
A BonumTV keresztény, nyíltan katolikus adó, sok vallási műsorral, ezek azonban nem kizárólagosak, azaz a mi megbékélést kereső és ismeretterjesztő műsorainknak helye van náluk. Reméljük ugyanakkor, hogy a Charta nem vallásos hívei is örülnek a hatósugarunk növekedésének.
A bemutatott képek alapján nem lehet gond az adásra az interneten rátalálni, de persze mindig van egy egyszerű megoldás is. Ide kell kattintani: https://chartaxxi.eu/bonum-tv/
Az eddigiekből kitűnik, hogy a chartaxxi.eu oldalról nemcsak a chartás rendezvényekről szóló adás, hanem a BonumTV minden adása nézhető.
Jó tévézést kívánok a távol élőknek is: itt egy újabb köldökzsinór, amellyel kapcsolódhatnak hozzánk.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/6/2/62890044-f2a7-4bd3-99b9-601907f23b82/chartaxxi.eu/web/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 261
chartaxxi.eu