Közhírré tétetik

Hírek, információk

Ezzel a harsonával jelzett rovatban  informálni szeretnénk az érdeklődőket arról, hogy mi történt, illetve mi várható mozgalmunkban.


1. A honlapunkon pillanatnyilag 5439 aláíró regisztrált. A Charta XXI tábora a győri, valamit a lendvai Charta infoponton írásban jelentkezettekkel együtt már meghaladta az 5500 főt.
2. Bankszámlánkra megérkezett az első adomány, egy nyugdíjas házaspár ötezer forintja. Köszönet érte, s egyben buzdítás a többieknek, hogy aki teheti, bármilyen kis összeggel is segítse a további munkát. Bankszámlaszámunk: 11711003-20011875 (OTP Bank Nyrt. Charta XXI Egyesület.)
3. A Pilis Parkerdővel együttműködve megkezdtük egy a megbékélésről szóló tanösvény felállításának előkészületeit.
4. Szeptember 4-én, csütörtökön lesz Budapesten a következő összejövetelünk, a szokott helyen és időpontban, azaz 18 órakor a Párbeszéd Házában (VIII. kerület Horánszky u. 20.) Ezen az estén mutatjuk be a mozgalom újabb kötetét, amelynek címe: Békességes Szó. Mindenkit szeretettel várunk.
5. Az idén még esedékes budapesti összejövetelek. Október 9-e, november 13-a és december 11-e. Az eddigiektől eltérően tehát a Jean Monnet estek csütörtökön lesznek.
6. Mindenkit buzdítunk, hogy
a.) terjessze ismeretségi körében a megbékélés gondolatát;
b.) látogassa rendszeresen a chartaxxi.eu honlapot;
c.) az info@chartaxxi.hu email címre írjon, ha a mozgalom szempontjából érdekes jelenséget tapasztal. Ez lehet elismerés vagy akár éppen kritika. Ez utóbbinál azonban figyelembe kell venni alapelvünket: mindenki csak saját nemzetével legyen kritikus;
d.) kövessen minket a facebookon is.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/6/2/62890044-f2a7-4bd3-99b9-601907f23b82/chartaxxi.eu/web/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 261
chartaxxi.eu