Jean Monnet estek 2015-ben

Jövőre is folytatódnak a Jean Monnet estek. Többek kérésére megadjuk a tervezett időpontokat. Az estek tematikájához örömmel veszünk ajánlásokat, kéréseket, javaslatokat. 

Január 14.
Február 11.
Március 11.
Április 15.
Május 20.
Június 17.

Szeptember 9.
Október 14.
November 11.
December 2.

Az eddigi szokásoktól eltérően ezek szerdai napok. Nemrégen tértünk át péntekről csütörtökre, de a jövő évben a csütörtökök más rendezvény céljára már foglaltak.
Ez a változás remélhetően nem okoz senkinek problémát, sőt talán még többen el tudnak majd jönni. Az eddigi visszajelzések alapján többnyire mindenki úgy érzi, érdemes volt részt vennie ezeken az estéken.
Szeretnénk a színvonalat jövőre is tartani.
Az ebben az évben még hátralévő esték időpontja változatlan: 2014. november 13-a és december 11-e tehát még csütörtök. Novemberben ismét egy könyvbemutató lesz, most nem a Mozgalom kiadványa, hanem Székely András Bertalan kétnyelvű kötete: DUNÁNAK, OLTNAK… DUNĂREA, OLTUL... amelyben román-magyar kulturális találkozásokról lesz szó.
December 11-én  pedig a Mária úttal és az abban rejlő találkozási lehetőségekkel ismerkedhetünk meg.

A helyszín és az időpont változatlan: Párbeszéd Háza (Budapest VIII. Horánszky u. 20.) 18-tól 20 óráig.

Jean Monnet mondta: nem országokat, hanem embereket egyesítünk. Ezek az esték ahhoz segítenek hozzá, hogy többet tudjunk szomszédainkról és jobban megértsük őket. Akiket nem ismerünk, nem is szerethetünk. Érdemes tehát előre feljegyezni a tervezett időpontokat és rászánni ezt a tíz estét a jövő építésére.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data/6/2/62890044-f2a7-4bd3-99b9-601907f23b82/chartaxxi.eu/web/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 261
chartaxxi.eu